Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

20 лютого 2022 року Украіна відзначає восьму річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності, пік розстрілів Героїв Небесної Сотні.

Дата: 18.02.2022 16:30
Кількість переглядів: 323

Фото без опису20 лютого 2022 року Украіна відзначає восьму річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності, пік розстрілів Героїв Небесної Сотні.

Цей день назавжди увійде в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму і вкотре підтвердить тезу про те, що в найважчий період нашої історії знайдуться герої, які своєю жертовністю дозволять будувати нам майбутнє.

Революція Гідності стала наймасштабнішим протестом у новітній історії України, боротьбою українських громадян за свої права і демократичний європейський вибір.

Сьогодні, 18 лютого, напередодні Дня Героїв Небесної Сотні відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні. У заході, організованому Управлінням культури та туризму, взяли участь представники влади громади, військові, учасники АТО, представники структурних підрозділів та пересічні громадяни міста.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять патріотів, які ціною власного життя дали можливість Україні бути незалежною, демократичною державою та поклали квіти до пам’ятного знаку.

Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини. Будьмо гідні своїх Героїв, які віддали свої життя за нашу свободу та право на вільний розвиток!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора