Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський Будинок культури запрошує Всіх , хто творчо мислить та бажає займатися, розвивати свої творчі здібності, приймати участь у культурних заходах міста до співпраці!

Дата: 17.02.2022 14:31
Кількість переглядів: 415

Фото без описуМіський Будинок культури запрошує Всіх , хто творчо мислить та бажає займатися, розвивати свої творчі здібності, приймати участь у культурних заходах міста до співпраці!

Якщо Ви хочете займатися співом, вивчати нові пісні та виступати на концертах - приходьте до естрадно вокальної студії для дітей та дорослих!

Досвідчені діячі культури розкриють Ваш талант! А Ваші вміння Ви неодмінно продемонструєте всій громаді беручи участь у загальноміських концертах та конкурсах.

Багато вихованців творчих студій Міського Будинку культури є переможцями та лауреатами міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

Якщо Ваша дитина непосидюча, активна і ви бачите у неї потяг до театру - записуйтесь до студії театрального та сценічного мистецтва!

В Подільській громаді є прекрасна система мотивацій для дітей та молоді - якщо дитина або молода людина гарно розвивається та активно представляє нашу громаду на конкурсах та фестивалях різного рівня - є всі шанси отримувати щомісячну грошову стипендію Подільського міського голови за творчі досягнення!

Запрошуємо всіх закоханих у танці до Хореографічноі студіі народно-сценічної хореграфії для дітей та підлітків (від 6 років).

Також запрошуємо до співпраці і мешканців Подільської громади старшого покоління !

Працівники Міського Будинку культури запропонують Вам різноманітні способи проведення змістовного дозвілля:

Якщо Ви любите українські пісні та ваша душа постійно співає? - Запрошуємо вас Стати учасником клуба за інтересами!

А також Подільський Міський Будинок культури це- майстер- класи для дітей та дорослих, ярмарки, виставки, концертні програми, яскраві фото зони, благодійні акції, розважальні культурні програми, клуби вихідного дня , телевізійні проекти від творчих та креативних на всій території міста!

Планів та творчих ідей багато !

Будинок культури став місцем , до якого з великим бажанням сходяться діти та дорослі з усього міста.

Якщо ви прочитали цю інформацію - ви аде на правильному шляху! Залишилось тільки домовитимь про зустріч.

Адреса МБК : місто Подільськ, вулиця Бочковича, 1

тел.: 099 736-28-53

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора