Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги керівників сільськогосподарських та переробних підприємств!

Дата: 17.02.2022 08:52
Кількість переглядів: 222

До уваги керівників

сільськогосподарських та переробних підприємств!

 

 

Управління економічного розвитку та інвестицій Подільської міської ради Подільського району Одеської області повідомляє, що на виконання Бюджетної програми КП КВК 2801130 «Підвищення кваліфікації фахівців АПК» Міністерство аграрної політики та продовольства України виділило кошти Державному професійно-технічному навчальному закладу „Одеський державний центр професійного навчання працівників переробної промисловості" на навчання з «Правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві» (НПАОП 01.0-1.02-18), «Охорона праці посадових осіб» (НПАОП 0.00-4.12-05), «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» (НПАОП 40.1-1.21-98).

Крім цього, на платній основі ДПТНЗ „Одеський державний центр професійного навчання працівників переробної промисловості" також готує такі спеціальності: «Оператор котельні», «Водій навантажувача», «Машиніст - тракторист», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

Семінари по всім напрямкам з Охорони праці за потребою районів Одеської області агропромислового комплексу проводитимуться з 07.02.2022 року до 31.12.2022 року.

Центр має можливість проводити заняття безпосередньо в районах області з виїздом викладачів.

На навчання, яке проводиться на безоплатній основі викладачами Центру, планується залучення фахівців інженерно-технічного та керівного складу підприємств агропромислового комплексу, харчової та переробної промисловості регіону та Головного Управління Держпраці в Одеській області.

В зв’язку з цим просимо надати кандидатури (повне ПІБ, посада, професія та контактний телефон), які будуть проходити навчання та вказати місяць, в якому краще провести навчання.

Інформацію просимо надати до 05.03.2022 року управлінню економічного розвитку та інвестицій Подільської міської ради Подільського району Одеської області (вул.Соборна, 85) та/або на електронну адресу oepts@ukr.net

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора