Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 лютого 2022 року пішла у вічність подільчанка Світлана Віталіївна Чернецька.

Дата: 16.02.2022 17:21
Кількість переглядів: 331

16 лютого 2022 року пішла у вічність подільчанка Світлана Віталіївна Чернецька.

Подільська міська територіальна громада сумує з приводу смерті людини, яку добре знали на Подільщині - вчителя біології Подільського закладу загальної середньої освіти №7.

Світлана Віталіівна народилась 23 лютого 1968 року в с. Голубече Крижопільського району Вінницької області. У 1986 році закінчила Котовське медичне училище та влаштувалась працювати до Котовської центральної районної лікарні медичною сестрою травматологічного відділення.

Але за покликом душі Світлана Віталіівна була чудовим педагогом, вчителем,

тому вона і пішла працювати до Котовського медичного училища викладачем сестринської справи . Паралельно Світлана Віталіївна вступає до Уманського педагогічного інституту ім. Ушинського.

1 вересня 1993 року Світлана Чернецька почала працювати в Котовській гімназії вчителем біології. Улюблена вчительська справа завжди приносила їй задоволення, діти любили її , поважали батьки та колеги. Світлана Віталіївна, як справжній фахівець, стала вчителем вищої категорії, отримала педагогічне звання –«Вчитель-методист». Проте, найголовніше – вона з любов’ю передавала свої знання дітям, прищеплюючи у них любов до природничих наук.

Загальний стаж роботи педагогом - більше 30 років.

Світлі спогади про Світлану Віталіївну, Вчителя з великої літери, яка залишила по собі плоди добрих справ, завжди будуть сильніші за смерть. Сотні її учнів пов’язали своє доросле життя з біологією та медициною, продовжуючи іі добру справу.

Поділяємо горе рідних і близьких, підтримуємо у години скорботи, висловлюємо глибокі співчуття…

Світлий спомин про Світлану Чернецьку залишиться в серцях тих, хто її знав.

Прощання з Світланою Чернецькою

відбудеться 18 лютого 2022 року

О 13:30 на подвір’ї школи №7.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора