Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільська міська територіальна громада вшановувала пам’ять учасників бойових дій на території інших держав. Пам’ятний захід та церемонія покладання квітів відбулася біля Меморіалу воїнам, полеглим в Афганістані.

Дата: 15.02.2022 12:47
Кількість переглядів: 241

Фото без описуПодільська міська територіальна громада вшановувала пам’ять учасників бойових дій на території інших держав. Пам’ятний захід та церемонія покладання квітів відбулася біля Меморіалу воїнам, полеглим в Афганістані.

У сквері Пам’яті зібралися учасники бойових дій, ветерани та їхні родичі, представники влади громади, депутати, працівники підприємств, організацій міста, правоохоронці, військові, рятувальники, волонтери, члени громадських організацій , духовенство та небайдужі подільчани.

Зі словами подяки до воїнів-інтернаціоналістів та родин загиблих воїнів звернулась заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна : «Традиційно , ми збираємось на цьому священному місці, біля пам’ятного знаку , щоб вшанувати пам'ять про тих, хто не повернувся на рідну землю та віддати дань поваги і подяки тим, хто сьогодні у життєвому строю. Проходять роки, але та війна для вас , шановні воїни -інтернаціоналісти , назавжди залишиться живою біллю і великою пам’яттю.

У цей урочистий день, від імені жителів нашої громади, від імені Подільського міського голови Анатолія Іванова , я висловлюю Вам щиру вдячність за Ваш справжній патріотизм, за багаторічну активну участь у житті нашої громади, за тісну співпрацю, в ім’я процвітання і розвитку нашої незалежної України та нашої Подільської громади ».

Присутні поклали квіти до підніжжя пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, де викарбувані імена й прізвища полеглих в боях.

Ветерани у військовій формі віддавали честь полеглим, громадяни – щиро вклонялися.

У цей день ,Зустрічаючи одне одного, воїни обіймалися і цікавилися життям своїх побратимів, ледве стримуючи сльози.

Усіх охочих в сквері пригощали солдатською кашею з хлібом і тушонкою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора