Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання згоди на передачу до комунальної власності Подільської міської територіальної громади земельної ділянки з державної власності

Дата: 14.02.2022 16:11
Кількість переглядів: 277

Проект рішення 14

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА міська рада

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 

Про надання згоди на передачу

до комунальної власності Подільської

міської територіальної громади

земельної ділянки з державної власності

 

Відповідно до статей 12, 117, 122 Земельного кодексу України, керуючись  п. 34 п.51 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Подільська міська рада Подільського району Одеської області вирішила:

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати згоду на передачу до комунальної власності територіальної громади земельної ділянки з державної власності,  що розташована на  території Подільської міської територіальної громади площею 0,3738 га згідно акту прийому-передачі довгострокового договору оренди землі від 09.06.2006р укладеного між Котовською райадміністрацією та СПД Унтілов Петром Афанасійовичем ( додатки зберігається  в управлінні архітектури, містобудування та земельних відносин Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільськогорайону Одеської області, головний архітектор Подільської міської територіальної громади).

 

2.Провести реєстрацію права комунальної власності на земельну ділянку,  несільськогосподарського призначення, що розташована  на  території Подільської міської територіальної громади згідно з актом  прийому – передачі довгострокового договору оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію по будівництву, житлово-комунальному господарству, благоустрою, екології та земельних відносин  (Кашульський В.П.).          

 

 

                                                                                                                                                                         Проект рішення підготував                                                                                   Жабська Н.О. .т. 2-25-17

р/р Чернега О.І.

Жабська Н.О.

Музичук О.В.

Рябий В.О.

податкова

переглянути

податкова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора