Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про формування складу координаційної ради з національно-патріотичного виховання Подільської міської ради Подільського району Одеської області

Дата: 14.02.2022 11:42
Кількість переглядів: 190

                                                                                    ОГОЛОШЕННЯ

про формування складу координаційної ради з національно-патріотичного виховання Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

Відповідно до Резолюції Голови Одеської обласної державної адміністрації від 14.12.2022 №12262/01-06/1/1-21 щодо утворення координаційних рад з питань національно-патріотичного виховання, постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2021р. №1295 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2016р. №999 «Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання при місцевій державній адміністрації»  формується склад координаційної ради з національно-патріотичного виховання Подільської міської ради Подільського району Одеської області із представників структурних підрозділів Подільської міської ради, представників Подільського районного управління ГУ НП в Одеській області, Подільського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області, військових частин Збройних Сил України, які дислокуються на території Подільської міської територіальної громади, та представників громадських об’єднань ветеранів, місцевих засобів масової інформації, представників підприємств, установ, організацій, діяльність яких спрямована на національно-патріотичне виховання (за згодою).

До 01.03.2022р. пропозиції щодо включення одного представника від установи  до складу вказаної вище координаційної ради надати у друкованій формі за адресою: Управління освіти Подільської міської ради Подільського району Одеської області, вул. 8 Березня, 27, м.Подільськ, Одеська область та в електронній формі на електронну адресу УО Подільської міської ради:  osvita-kotovsk@ukr.net .

          Прізвище, ім’я, посада та  номер телефону особи, яка надає додаткову інформацію з питань формування складу координаційної ради з національно-патріотичного виховання: Кір?як Алла – начальник відділу загальної середньої та позашкільної освіти Управління освіти Подільської міської ради Подільського району Одеської області,  т. 0950017994.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора