Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурсною комісією на зайняття посади директора Подільського міського центру соціальних служб було визначено переможця конкурсу.

Дата: 11.02.2022 10:53
Кількість переглядів: 235

10 лютого 2022 року у приміщенні виконкому Подільської міської ради Подільського району Одеської області відбувся конкурс на зайняття посади директора Подільського міського центру соціальних служб, створеного рішенням Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 15.02.2021 №202-I, як окрему юридичну особу.

Відповідно до ст. 13 Закону України «Про соціальні послуги», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» від 03.03.2020 р. №200, призначення на посаду директора надавача соціальних послуг, яким власне є центр соціальних служб, має відбуватися на конкурсній основі. Тому, після затвердження виконкомом складу та Положення про конкурсну комісію було опубліковано оголошення про проведення конкурсу, організовано прийом документів від кандидатів які виявили бажання взяти участь у конкурсі .

За результатами проведеного конкурсу,  конкурсною комісією на зайняття посади директора Подільського міського центру соціальних служб було визначено переможця конкурсу. Ним стала Шалашна Наталія Григорівна, 1974 р.н., має  вищу освіту за спеціальністю «Керівник підприємства установи та організації (у сфері освіти та виробничого навчання)»

До участі у конкурсі Шалашна Н.Г. працювала на посаді головного спеціаліста відділу сімейної політики управління сімейної політики охорони здоров’я та соціальної підтримки Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Подільської міської ради Подільського району Одеської області, де проявила себе як відповідальний, професійний спеціаліст.

За час своєї трудової діяльності працювала медичною сестрою в Подільській міській лікарні, соціальним працівником центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, соціальним педагогом міського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, з 2012 по 2018 рік була завідувачем Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

переглянути протокол


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора