Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Подільській громаді з’явиться молодіжний центр!

Дата: 10.02.2022 16:00
Кількість переглядів: 299

У чотирьох Фото без опису, у тому числі і в Подільській !

Чотири територіальні громади на Одещині – Подільська міська, Саратська селищна, Чорноморська міська і Усатівська сільська – у найближчі роки планують відкрити сучасні молодіжні центри, створені за підтримки програми «Мріємо та діємо».

У рамках конкурсу «МолодьТуТ: створи громаду молодіжних перспектив», що відбувся наприкінці 2021 року за участю понад сотні громад з дев’яти областей України, від Одеської області відбір пройшли Чорноморська і Подільська міські та Усатівська сільська громади. Крім того, у рамках першого етапу цього конкурсу, наприкінці 2020 року, відбір успішно пройшла Саратська селищна громада, яка вже реалізує заходи для молоді у рамках участі в програмі та оголосила тендер на проведення ремонтних робіт у майбутньому молодіжному центрі.

Громади, які перемогли у конкурсі, долучаються до 26 інших громад, учасниць проєкту «МолодьТуТ», мета якого полягає у створенні сприятливого середовища для розвитку, навчання та самореалізації молоді в громадах.

Такі центри будуть сталими, безпечними та інклюзивними просторами, де надаватимуть якісні послуги для молоді.

У центрах молодь зможе дізнатися більше про економічні можливості, підприємництво та підготуватись до старту та розвитку кар'єри; брати участь у навчанні та бути залученою до громадянської активності; впроваджувати ініціативи в громаді, що сприяють співпраці та діалогу, вчитися медіаграмотності та розвивати навички кібергігієни; брати участь в БУР-таборах.

Розвитком молодіжного руху в Подільській громаді займається Управління спорту та молодіжної політики.

Матрицею всіх молодіжних ідей керує Володимир Самборський - начальник відділу молодіжної політики!

Ваші ідеї можуть стати реальністю, долучайтесь до створення якісного молодіжного простору в громаді!

Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора