Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільська громада сьогодні отримала мобільний інклюзивно-ресурсний центр.

Дата: 10.02.2022 14:44
Кількість переглядів: 305

Фото без описуПодільська громада сьогодні отримала мобільний інклюзивно-ресурсний центр.

Ключі від мобільного центру на церемонії вручення отримала перший заступник міського голови Олена Музичук від голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького.

« Цей автомобіль можна назвати справжнім мобільним переїзним кабінетом. Фахівці Подільського інклюзивно-ресурсного центру працюватимуть виїжджаючи до дітей. Це дасть змогу вихованцям центру пройти обстеження та отримати фахову підтримку та допомогу від працівників ІРЦ вдома. Сьогодні 178 дітей із задоволенням відвідують Інклюзивно-ресурсний центр Подільської громади, тепер, маючи такий сучасний пересувний центр, особливі освітні послуги отримають і ті діти, які раніше не мали змоги систематично відвідувати наш заклад освіти. Також важливою новиною є те, що Подільський ІРЦ підписав договір на обслуговування дітей Куяльницької громади. А це означає, що ми професійно виконуємо нашу справу , ми - на правильному шляху!» - зазначила Олена Музичук, перший заступник міського голови.

Автомобіль обладнаний усіма необхідними корекційно-розвивальними технологіями та інструментами :

- спеціальна платформа для заїзду дітей на інвалідних візках,

- дидактичні матеріали для роботи з дітьми тощо.

Сьогодні отримали авто 8 інклюзивно-ресурсних центрів Одещини - Подільський, Доброславський, Березівський, Великомихайлівський, Татарбунарський, Болградський, Саф’янівський та обласний ресурсний центр підтримки інклюзивного навчання комунального закладу вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора