Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

5 причин, щоб вдосконалювати свої цифрові навички

Дата: 10.02.2022 11:41
Кількість переглядів: 376

Фото без опису5 причин, щоб вдосконалювати свої цифрові навички

Цифрова грамотність людини – це здатність ефективно та безпечно використовувати сучасні цифрові технології в роботі та навчанні, в професійному та особистісному розвитку. І ось вам 5 причин, чому варто «прокачати» свої цифрові навички вже сьогодні.

  1. У сучасному світі цифрова грамотність означає комфортне та повноцінне життя в суспільстві. Адже та кількість онлайн-сервісів, яка нас оточує, здатна суттєво полегшити і покращити життя пересічному громадянину. Тепер не треба витрачати свій час на стояння в черзі. Онлайн-послуги — це комфорт, зручність, економія часу. Більше того, цифрова грамотність необхідна для того, щоб ефективно використовувати всі можливості, які надає держава.

  2. Особистий розвиток та вирішення особистих потреб. Завдяки знанням цифрової грамотності дідусі та бабусі отримають можливість частіше спілкуватися з онуками в зручному форматі, знатимуть, як легко шукати необхідну інформацію, робити покупки тощо.

  3. Беззаперечна перевага - конкурентоспроможність на ринку праці. Володіючи цифровою грамотністю, у людини з’являється більше шансів на працевлаштування, швидкий підйом кар’єрними сходами та високий рівень оплати праці.

  4. Безперервне навчання. Завдяки цифровій грамотності, кожен зможе вдосконалювати себе щодня. Проходити онлайн-курси і тренінги, ефективніше вивчати іноземні мови. Поповнювати власні знання, здобувати нові навички, незалежно від віку та стану здоров’я.

  5. Онлайн-безпека. Розуміння, як уберегти свій акаунт та облікові записи від злому зловмисниками, як захиститися від потрапляння вірусів на свій пристрій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора