Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Про стан виконання освітньої субвенції та залишків освітньої субвенції» - тема селекторної наради під головуванням Сергія Гриневецького , голови Одеської обласної державної адміністрації.

Дата: 08.02.2022 15:07
Кількість переглядів: 265

Фото без опису«Про стан виконання освітньої субвенції та залишків освітньої субвенції» - тема селекторної наради під головуванням Сергія Гриневецького , голови Одеської обласної державної адміністрації.

Людмила Задорожна, заступник Подільського міського голови прослухала розгорнуту доповідь-аналіз ситуації на Одещині директора Департаменту освіти і науки ОДА Олександра Лончака.

Також в ході наради обговорювались питання виділення та перерозподілу коштів на об’єкти інфраструктури Одеської області у рамках Програми Президента України «Велике Будівництво» та забезпечення фінансування та співфінансування програм з відновлення харчоблоків в опорних закладах освіти.

Людмила Іванівна разом із начальником Управління освіти Наталією Добрянською проаналізували стан справ з цих питань по Подільській міській територіальній громаді та накреслили плани на подальшу роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора