Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарахування підвищених заробітних плат медичним працівникам у подільських закладах охорони здоров’я за січень вже відбулось.

Дата: 08.02.2022 08:14
Кількість переглядів: 236

Фото без описуГідна заробітна плата медикам - уже реальність.

Нарахування підвищених заробітних плат медичним працівникам у подільських закладах охорони здоров’я за січень вже відбулось.

Заробітні плати медичним працівникам КНП "ЦПМСДПМР" та КНП «Подільська міська лікарня» нараховані відповідно до Указу Президента України №261/2021 від 18.06.2021 р. "Про заходи щодо підвищення конкурентоспроможності закладів охорони здоров’я та забезпечення додаткових гарантій для медичних працівників" та Постанови КМУ №2 від 12.01.2022 р., "Деякі питання оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров’я"

Тобто всім лікарям нараховано не менше 20000,00 грн., а медичним сестрам не менше 13500,00 грн.

За інформацією головного лікаря Подільської міської лікарні , Олександра Жуковського , сьогодні , 7 лютого нарешті вже підписаний договір з НСЗУ. Це дає змогу Службі провести розрахунки з лікарнею за надані медичні послуги у січні 2022 року.

Незабаром медзаклад отримає фінансування та зможе забезпечити виплату підвищених заробітних плат медперсоналу за січень місяць!

Любов Мемей , головний лікар ЦПМСД зазначає, що первинка вже виплатила медпрацівникам гідні заробітні плати! Система фінансування Центру первинної медико-санітарної допомоги відрізняється від медицини другого рівня.

Нарешті, кожен медичний працівник Подільської громади отримає гідну оплату праці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора