Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України та підрозділам Державної прикордонної служби України, Подільському районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки, які розташовані на тер

Дата: 28.01.2022 13:33
Кількість переглядів: 363

                                       

                                                  У К Р А Ї Н А                                         проект

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

 

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про затвердження Програми шефської

допомоги військовим частинам Збройних

Сил України та підрозділам Державної

прикордонної служби України,

Подільському районному територіальному

центру комплектування та соціальної підтримки,

які розташовані на території

Подільської міської територіальної громади

Одеської області на 2022 – 2024 роки

 

 

       З метою піднесення престижу військової служби, сприяння обороноздатності та мобілізаційній готовності держави, розв’язання соціально – побутових проблем та задоволення культурних і духовних потреб військовослужбовців,  налагодження ефективного цивільно – військового співробітництва у відповідності до вимог   Закону України від 16 липня 2021 року № 1702-ІХ «Про основи національного спротиву», Указу Президента України від 11 лютого 2016 року № 44 «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України,  Національної гвардії України та державної прикордонної служби України», керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Подільська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

      1.  Затвердити Програму шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України та Державної прикордонної служби України, Подільському районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки, , які розташовані на території Подільської міської територіальної громади Одеської області на 2022 – 2024 роки (додається).

 

      2. Фінансовому управлінню (Музичук О.В.) передбачити фінансування видатків на виконання заходів Програми в бюджеті громади на відповідні роки в межах наявного фінансового ресурсу з урахуванням вимог бюджетного кодексу України.

 

      3. Керівникам структурних підрозділів Подільської міської ради вжити відповідних заходів щодо реалізації Програми.

 

      4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань бюджету (Волошина Г.І.), з соціальних питань охорони здоров’я та освіти (Тепла М.О.), по будівництву, житлово-комунальному господарству, благоустрою, екології та земельних відносин (Кашульський В.П.). 

 

 

 

 переглянути

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора