Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «ТЕЛЕКОМПАНІЇ «ПОДІЛЬСЬКЕ ЕФІРНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ» та Положення про редакційну раду та персонального складу редакційної ради

Дата: 28.01.2022 15:54
Кількість переглядів: 318

                                                       

                                                                 УКРАЇНА                                               ПРОЕКТ

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про внесення змін до Статуту комунального

підприємства «ТЕЛЕКОМПАНІЇ «ПОДІЛЬСЬКЕ

ЕФІРНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ» та Положення

про редакційну раду та персонального складу

редакційної ради

 

        

Відповідно до вимог Закону України "Про телебачення і радіомовлення", у зв’язку з необхідністю внесення змін в установчі документи комунального підприємства, з метою забезпечення точності, об’єктивності, неупередженості та збалансованості інформації, що розповсюджується телекомпанією, дотримання  вимог до розповсюдження конфіденційної інформації, інформації про насильство, злочини, різні групи населення, та іншої інформації перевірка якої здійснюється в рамках чинного законодавства, дотриманням вимог невтручання в творчу діяльність телекомпанії, в тому числі творчого колективу комунального підприємства «Телекомпанія «ПЕТ», керуючись  ст.25, п. 30 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до Статуту комунального підприємства «ТЕЛЕКОМПАНІЯ «ПОДІЛЬСЬКЕ ЕФІРНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ» та викласти його в новій редакції (в розробці).

2. Внести зміни до Положення про редакційну раду комунального підприємства «ТЕЛЕКОМПАНІЯ «ПОДІЛЬСЬКЕ ЕФІРНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ»  (в розробці).

3. Внести зміни до персонального складу редакційної ради (в розробці).

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні депутатські комісії по будівництву, житлово-комунальному господарству, благоустрою, екології та земельних відносин (Кашульський В.П.).

Автор. Захаров Я.В.

 

Р/р

Музичук О.В.

Чуприна О.В.

Захаров Я.В.

ПЕРЕГЛЯНУТИ  ДОДАТОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора