Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про організацію та проведення повторного конкурсу з вибору керуючої компанії  індустріального парку «Подільськ»

Дата: 28.01.2022 13:24
Кількість переглядів: 217

Проект

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про організацію та проведення повторного

конкурсу з вибору керуючої компанії 

індустріального парку «Подільськ»

 

З метою вибору на конкурентних засадах керуючої компанії індустріального парку «Подільськ» шляхом організації та проведення відкритого конкурсу, для забезпечення економічного розвитку й підвищення конкурентоспроможності громади, активізації інвестиційної діяльності, створення нових робочих місць, розвитку сучасної виробничої та ринкової інфраструктури, відповідно до Закону України «Про індустріальні парки», керуючись ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити умови конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «Подільськ» (додаток 1).

  2. Утворити конкурсну комісію з вибору керуючої компанії індустріального парку «Подільськ» та затвердити її склад (додаток 2).

  3. Затвердити Порядок роботи конкурсної комісії з вибору керуючої компанії індустріального парку «Подільськ» (додаток 3).

  4. Провести конкурс із вибору керуючої компанії індустріального парку «Подільськ».

  5. Доручити конкурсній комісії з вибору керуючої компанії індустріального парку «Подільськ» підготувати конкурсну документацію та подати її виконавчому комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області для затвердження та визначення дати проведення відкритого конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «Подільськ».

  6. Уповноважити конкурсну комісію з вибору керуючої компанії індустріального парку «Подільськ» здійснити всі необхідні дії щодо організації та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «Подільськ».

  7. Виконавчому комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області забезпечити інформування суб’єктів господарювання про організацію та проведення відкритого конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «Подільськ» у засобах масової інформації. 

  8. Вважати таким, що втратило чинність, рішення Подільської міської ради від 27.11.2019  № 776-VІІ «Про організацію та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії  індустріального  парку «Подільськ».

  9. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, екології та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Кашульський В.П.).

 

Подільський міський голова                                                                                   А.П. ІВАНОВ

 

   Проект підготувала Музичук О.В.

 

р/р Албанський О.Б., Музичук О.В., Корчовий А.В., Кашульський В.П., Омельчук А.М., Чернега О.І.,

Цуркаль І.В, Селіфанова І.П., Курінна І.А., Радковська І.С.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора