Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про оголошення конкурсу на зайняття посади керівника КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Подільської міської ради Подільського району Одеської області» та затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника  комуналь

Дата: 28.01.2022 13:12
Кількість переглядів: 220

 

                                                                                                                                               Проект

У К Р А Ї Н А

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про оголошення конкурсу на зайняття посади

керівника КНП «Центр первинної медико-санітарної

допомоги Подільської міської ради Подільського району

Одеської області» та затвердження Порядку проведення

конкурсу на зайняття посади керівника  комунального

закладу охорони здоров`я, що належить до власності

Подільської міської територіальної громади

 

 

Відповідно до Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Оголосити про проведення конкурсу на зайняття посади керівника КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Подільської міської ради Подільського району Одеської області».

 

2. Затвердити Порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров`я, що належить до власності Подільської міської територіальної громади (додається).

 

3. Затвердити персональний склад конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Подільської міської ради Подільського району Одеської області» (додається).

 

4. Конкурсній комісії забезпечити проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Подільської міської ради Подільського району Одеської області» відповідно до затвердженого Порядку.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з соціальних питань, охорони здоров’я  та освіти (Теплу М.О.)

 

 

Проект підготувала:

Селіфанова І.П.

 

 

Переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора