Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ДО ПУБЛІЧНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ З 27.01.2022 р.

Дата: 27.01.2022 15:48
Кількість переглядів: 261

ПОВІДОМЛЕННЯ ДО ПУБЛІЧНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ З 27.01.2022 р.

 

з індивідуальним споживачем про надання послуги

з централізованого постачання та централізованого водовідведення

 

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» №2189-VIII зі змінами та доповненнями, в редакції від 01.05.2021, підстава Закон №1060-ІХ від 03.12.2020, Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», Закону України “Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення” від 10.01.2017р. №2119-VIII, правилами користування системами комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України, затвердженими Наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 27.06.2008 р. № 190, правилами приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01.12.2017 р. № 316, правилами технічної експлуатації систем водопостачання та водовідведення населених пунктів України, затверджених Наказом Державного комітету України по житлово-комунальному господарству від 05.07.1995р. №30 із змінами та доповненнями Комунальне виробничо – експлуатаційне підприємство “Подільськводоканал” публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення публічного індивідуального договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення (далі – Договір) для споживачів – власників (співвласників, користувачів) житлових та нежитлових приміщень в багатоквартирному будинку, інших об’єктів нерухомого майна або водопостачання та/або водовідведення в житловому будинку, приєднаних до внутрішньобудинкових мереж, які отримують послуги для задоволення власних потреб, а також для забезпечення господарських, технологічних (власних) потреб багатоквартирного будинку в цілому.  

Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на веб-сайті Подільська міська територіальна громада співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з КВЕП “Подільськводоканал”.

Індивідуальні споживачі у багатоквартирних житлових будинках, які фактично користуються послугами з централізованого водопостачання та/або водовідведення або звертаються до КВЕП “Подільськводоканал” для отримання вказаних послуг, вважаються такими, що ознайомлені, погоджуються та приєднуються до умов публічного індивідуального договору.

Договір розміщено на веб-сайті Подільська міська територіальна громада у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що отримує та звертається до КВЕП “Подільськводоканал”, для отримання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.

 

 

Переглянути ПУБЛІЧНИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР

про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

 

Переглянути Інформація, щодо житлових будинків, яким надаються послуги водопостачання та/або водовідведення підприємством КВЕП «Подільськводоканал»

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора