Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження порядку надання та розміру допомоги на поховання з бюджету Подільської міської територіальної громади

Дата: 27.01.2022 09:49
Кількість переглядів: 218

Проект

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про затвердження порядку надання та розміру

допомоги на поховання з бюджету Подільської

міської територіальної громади

 

З метою матеріальної підтримки громадян, які зобов’язалися поховати померлого та потребують допомоги, відповідно до статті 13 Закону України «Про поховання та похорону справу» від 10 липня 2003 року № 1102-IV, постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку надання допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов'язалася поховати померлого» від 31 січня 2007 р. №99, керуючись п.п.4 п.а ч.1 ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області   

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Затвердити Порядок надання допомоги на поховання з бюджету Подільської міської територіальної громади (додається).

 

  1. Встановити допомогу на поховання з бюджету Подільської міської територіальної громади в розмірі прожиткового мінімуму на одну особу станом на 01 січня календарного року, який визначається Законом України «Про Державний бюджет України» на відповідний бюджетний рік.

 

  1. Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Перепелиці А.А.), фінансовому управлінню Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Музичук О.В.) забезпечити виконання рішення.

 

  1. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області «Про затвердження порядку надання та розміру допомоги на поховання з бюджету Подільської міської територіальної громади» від 11.02.2021 р. №34.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради ЗАДОРОЖНУ Л.І.

 

 

Вик.Перепелиця А.А.

Тел.3-05-55

 

р/р Задорожна Л.І.

       Музичук О.В.

       Перепелиця А.А.

     

               Переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора