Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про включення об’єктів оренди комунальної власності Подільської міської територіальної громади до Переліку першого типу

Дата: 25.01.2022 14:59
Кількість переглядів: 174

Проект

 

У К Р А Ї Н А

ПОДІЛЬСЬКА  МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про включення об’єктів оренди

комунальної власності Подільської

міської територіальної громади

до Переліку першого типу

 

З метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, майнових відносин між орендодавцями та орендарями щодо господарського використання майна, що перебуває в комунальній власності Подільської міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», «Порядку передачі в оренду державного та комунального майна» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020  № 483, керуючись пп. 1 п. а) ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області,

     

ВИРІШИВ:

 

1.Всі об’єкти оренди, що перебувають на балансі комунальних підприємств та організацій та можуть бути передані в оренду, згідно з Законом України "Про оренду державного та комунального майна", вважаються такими, щодо яких прийнято рішення про включення їх до Переліку першого типу. Подальші дії щодо таких об’єктів оренди здійснюються за наявності заяви потенційного орендаря або за ініціативою орендодавця.

 

2. Керівникам комунальних підприємств та організацій при укладені договорів оренди нерухомого майна комунальної власності Подільської міської територіальної громади керуватися цим рішенням та нормами діючого законодавства.

 

        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради КОРЧОВОГО А.В.

 

 

             Подільський міський голова                                                             А.П. ІВАНОВ

 

 

Підготувала:                                                                                             

Селіфанова І.П.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора