Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Четверо малолітніх братиків та сестричок рішенням виконавчого комітету міської ради від 25 січня 2022 року влаштовані на виховання та спільне проживання до дитячого будинку сімейного типу Січко «Благодать».

Дата: 25.01.2022 14:57
Кількість переглядів: 187

Фото без описуЧетверо малолітніх братиків та сестричок рішенням виконавчого комітету міської ради від 25 січня 2022 року влаштовані на виховання та спільне проживання до дитячого будинку сімейного типу Січко «Благодать».

Діти є неповнолітніми, найстаршим сестричці та брату 13 та 11 років відповідно ,меншим 7 років та 9 років. Про це повідомила начальник служби у справах дітей Подільської міської ради Анастасія Єфімова.

Діти позбавлені батьківського піклування.

Служба у справах дітей Подільської міської ради опікуючись долею дітей -сиріт активно розпочали роботу щодо влаштування малечі в родину, де братикам і сестричкам буде зручно та затишно разом проживати.

«Після зустріч з дітками Антоніна Січко, мати-вихователька ДБСТ «Благодать» одразу встановила з ними теплий контакт. Діти позитивно реагували на спілкування з пані Антоніною, тому ми доклали максимум зусиль, аби якомога скоріше влаштувати дітей у родину .

Відтепер в родині проживатиме 10 дітей. Для нас пріоритетними формами влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, є сімейні форми, одна з яких – дитячий будинок сімейного типу, яких у нашій громаді 4 . Працюємо і надалі в цьому напрямку!», – зазначила начальник служби у справах дітей Подільської міської ради Анастасія Єфімова.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора