Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Подільську пройшли урочистості з нагоди Дня Соборності України.

Дата: 21.01.2022 11:19
Кількість переглядів: 236

Фото без описуУ Подільську пройшли урочистості з нагоди Дня Соборності України.

Урочистий мітинг з нагоди свята традиційно відбувся біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

У заході взяли участь заступники міського голови Людмила Задорожна, Анатолій Корчовий, радник міського голови Марія Мазур, депутати, представники установ, організацій, підприємств громади, військовослужбовці, правоохоронці, волонетри, активісти, молодь та представники громадськості. А також представники районної адміністрації.

Нагадаємо, що День Соборності України щороку відзначають в день проголошення Акту возз’єднання УНР та ЗНР, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві.

Учасники заходу відзначили, що в цей день Україна відзначає надзвичайно важливе для всієї країни свято, яке нагадує про єдність нашої держави. Воно засвідчує, що Україна є єдиною державою, а українці - єдиним народом.

Учасники мітингу поклали квіти до підніжжя пам’ятника Великому Кобзареві та вшанували пам’ять борців за незалежність нашої Держави хвилиною мовчання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора