Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Подільському ЦПМСД розпочала свою роботу палата денного стаціонару для пацієнтів, які не потребують постійного медичного нагляду. 

Дата: 19.01.2022 12:09
Кількість переглядів: 237

Фото без описуШановні мешканці Подільської громади, у нас для вас прекрасна новина! Для Вашої зручності та комфорту, в Подільському ЦПМСД розпочала свою роботу палата денного стаціонару для пацієнтів, які не потребують постійного медичного нагляду. 

Тож, якщо лікарі міського Центру первинної медико-санітарної допомоги направили Вас на денний стаціонар, на вас чекають гарні умови та кваліфіковані медичні спеціалісти!

Ремонтні роботи виконані за рахунок власних коштів ЦПМСД.

Любові Мемей , головному лікарю Центру, виходячи з потреб хворих та з урахуванням фінансових можливостей лікарні за підтримки міськоі влади, в короткий термін, враховуючи всі вимоги і стандарти, вдалося розширити Центр та підняти на новий якісний рівень надання первинної медичної допомоги мешканцям Подільської громади.

Палата денного перебування має 6 койкомісць. 

Денний стаціонар - це лікувальний підрозділ центру, де надається кваліфікована допомога хворим, які не потребують цілодобового медичного нагляду. Хворі приймаються в денний стаціонар за направленнями сімейних лікарів Подільського Центру. 

Наданням невідкладної медичної допомоги та плановим лікуванням хворих,які матимуть направлення від сімейного лікаря на лікування в денному стаціонарі займатиметься медична сестра вищої категорії Олена Миколаівна Бабій.

Людмила Задорожна, заступник міського голови подякувала головному лікарю та колективу Центру за іх професійний підхід до справи та наголосила, що відкриття палати денного стаціонару позитивно оцінять мешканці громади, особливо літні люди.

 Колектив Подільського ЦПМСД завжди готовий надати кваліфіковану медичну допомогу мешканцям громади.

 Денний стаціонар працює з понеділка по п’ятницю з 8-00 до 16:12

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора