Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про включення об’єктів оренди комунальної власності Подільської міської територіальної громади до Переліку другого типу

Дата: 18.01.2022 08:17
Кількість переглядів: 278

                                                                     УКРАЇНА                                                     Проект

ПОДІЛЬСЬКА  МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про включення об’єктів оренди

комунальної власності Подільської

міської територіальної громади

до Переліку другого типу

 

Розглянувши клопотання головного лікаря КНП «Подільська міська лікарня» Подільської міської ради Подільського району Одеської області, заяву КНП «Центр громадського здоров’я Одеської обласної ради» про включення об’єктів оренди до Переліку другого типу, враховуючи соціальну значимість послуг, що надаються комунальними підприємствами, з метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, майнових відносин між орендодавцями та орендарями, щодо господарського використання майна, яке перебуває в комунальній власності Подільської міської територіальної громади, відповідно до ст.6, ст.15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», «Порядку передачі в оренду державного та комунального майна» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від  03.06.2020  № 483, керуючись  ст. 25, ст.59, п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:

 

        1.Включити до Переліку другого типу об’єкти оренди комунальної власності Подільської міської територіальної громади:

 - нежитлові приміщення площею 66,25 м2 за адресою: пр-т Перемоги, 23, м. Подільськ, Одеська область;

- нежитлові приміщення площею 45,4 м2 за адресою: вул. Шевченка, 34/1, м. Подільськ, Одеська область.

 

2. Головному лікарю КНП «Подільська міська лікарня» Подільської міської ради Подільського району Одеської області, директору комунального закладу Центр надання соціальних послуг «Родина» провести роботу щодо організації процедури передачі в оренду майна, визначеного п.1 цього рішення, відповідно до норм діючого законодавства.

 

3. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 24.12.2021 р. №403 «Про включення об’єктів оренди комунальної власності Подільської міської територіальної громади до Переліку першого типу».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з соціальних питань, охорони здоров’я та освіти (Тепла М.О.).

 

 

 

 

Підг. Селіфанова І.П.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора