Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про проведення конкурсу на зайняття посад директорів КЗ Центр надання соціальних послуг «Родина» та Подільського міського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування

Дата: 14.01.2022 12:59
Кількість переглядів: 182

Проект

 

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про проведення конкурсу на зайняття

посад директорів КЗ Центр надання соціальних

послуг «Родина» та Подільського міського

соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей

позбавлених батьківського піклування

 

Відповідно до ст. 13 Закону України «Про соціальні послуги», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» від 03.03.2020 р. №200, у зв’язку із закінченням дії контрактів, укладених з директорами надавачів соціальних послуг комунального сектору, керуючись ч.4  ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Провести конкурс на зайняття посади директора КЗ Центр надання соціальних послуг «Родина» та посади директора Подільського міського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.
  2. Начальнику відділу організаційно-правового забезпечення та автоматизованої обробки інформації Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Максимчук А.В.) оприлюднити оголошення про проведення конкурсу та забезпечити прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради ЗАДОРОЖНУ Л.І.

 

 

Вик. Перепелиця А.А.

0661754032

 

р/р

Задорожна Л.І.

Перепелиця А.А.

Войцехівська Н.М.

Цобенко В.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора