Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Селекторна онлайн-нарада Обласної державної адміністрації відбулась за участі першого заступника міського голови Олени Музичук

Дата: 11.01.2022 14:45
Кількість переглядів: 266

Фото без описуПерший заступник міського голови Олена Музичук та заступник міського голови Анатолій Корчовий взяли участь в селекторній онлайн-нараді, яку проводив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

Доповідав на нараді Дмитро Радулов, директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування облдержадміністрації про основні положення Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалалансованості бюджетних надходжень» від 30.11.2021 Номер 1914-ІХ.

Цей документ передбачає Масштабне оновлення Податкового кодексу, яке зачіпає майже всі податки та ще й порядок їхнього стягнення.

В ході обговорення були надані роз’яснення щодо впровадження змін в оподаткуванні стосовно продажу нерухомості, щодо нарахування податку з доходів селянських господарств та ін.

Також говорили на нараді і про зміни в акцизі та єдиному податку.

По другому питанню порядку денного Доповідав Сергій Голотко, директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації .

Мова йшла про стан виконання рішення РНБО від 30.07.2021 «Про окремі питання реалізації державної політики у сфері захисту державного кордону».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора