Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ!

Дата: 06.01.2022 11:16
Кількість переглядів: 295

        ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ!

Не пізніше 01 лютого після звітного року, роботодавці подають до служби зайнятості звіт “Інформація про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштування”. (наказом Міністерства соціальної політики України від 16 травня 2013 року №271 затверджено «Порядок надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню»).

- Квота - норматив працевлаштування громадян, зазначених у частині першій статті 14 Закону України «Про зайнятість населення» від 05.07.2012 № 5067-VI зі змінами (далі-Закон) (крім осіб з інвалідністю), у розмірі:

- 5 відсотків середньооблікової чисельності штатних працівників за попередній календарний рік для підприємств, установ та організацій з чисельністю штатних працівників понад 20 осіб;

- не менше однієї особи у середньообліковій чисельності штатних працівників для підприємств, установ та організацій з чисельністю штатних працівників від 8 до 20 осіб для працевлаштування осіб, яким до настання права на пенсію за віком відповідно до статті 26 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" залишилося 10 і менше років.

Роботодавці самостійно розраховують квоту відповідно до частини третьої статті 14 Закону з урахуванням чисельності громадян, які на умовах повної зайнятості вже працюють на підприємствах і належать до таких, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню (крім осіб з інвалідністю).

За більш детальною інформацією звертатись до Подільського міськрайонного центру зайнятості за адресою : вул. Соборна 239, каб.12,13

Телефон для довідок : (04862) 2-02-63.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора