Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

 30 мільйонів гривень гривень субвенціі отримало КВЕП "ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО" Субвенція надана на погашення заборгованості різниці в тарифах.

Дата: 05.01.2022 16:48
Кількість переглядів: 421

 30 мільйонів гривень  гривень субвенціі отримало КВЕП "ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"

Субвенція надана на погашення заборгованості різниці в тарифах

Подільський міський голова на планерці 5 січня 2022 року зазначив, що Подільська громада отримала з державного бюджету субвенцію для компенсації різниці в тарифах, що спрямовується на погашення перед НАК "Нафтогаз України" заборгованості міського підприємства теплопостачання КВЕП «Теплокомуненерго» за спожитий газ минулих періодів.

Подільське підприємство з надання теплової енергії населенню одне з перших в області офіційно отримало субвенцію і це заслуга директора - Максима Перлея, який вчасно та в повному обсязі зібрав відповідні документи та пройшов численні перевірки.

Суми заборгованості з різниці в тарифах були визначені територіальними комісіями, громада отримала субвенцію в розмірі ??30 мільйонів гривень.??

Процес верифікації та компенсації різниці в тарифах пройшов досить швидко, гроші прийшли на рахунок громади та вже спрямовані на погашення боргу за газ.

Невеликий залишок боргу перед НАК «Нафтогаз України» , а це 3 мільйони гривень КВЕП «Теплокомуненерго» віддаватиме згідно укладеному договору реструктуризації протягом 5 років, проте, як зазначає директор підприємства Максим Перлей, сумму борга підприємство в змозі перекрити і сьогодні, але , у випадку повного розрахунку за спожите тепло боржниками –абонентами підприємства за минулі роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора