Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

 30 мільйонів гривень гривень субвенціі отримало КВЕП "ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО" Субвенція надана на погашення заборгованості різниці в тарифах.

Дата: 05.01.2022 16:48
Кількість переглядів: 429

 Фото без опису30 мільйонів гривень  гривень субвенціі отримало КВЕП "ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"

Субвенція надана на погашення заборгованості різниці в тарифах

Подільський міський голова на планерці 5 січня 2022 року зазначив, що Подільська громада отримала з державного бюджету субвенцію для компенсації різниці в тарифах, що спрямовується на погашення перед НАК "Нафтогаз України" заборгованості міського підприємства теплопостачання КВЕП «Теплокомуненерго» за спожитий газ минулих періодів.

Подільське підприємство з надання теплової енергії населенню одне з перших в області офіційно отримало субвенцію і це заслуга директора - Максима Перлея, який вчасно та в повному обсязі зібрав відповідні документи та пройшов численні перевірки.

Суми заборгованості з різниці в тарифах були визначені територіальними комісіями, громада отримала субвенцію в розмірі ??30 мільйонів гривень.??

Процес верифікації та компенсації різниці в тарифах пройшов досить швидко, гроші прийшли на рахунок громади та вже спрямовані на погашення боргу за газ.

Невеликий залишок боргу перед НАК «Нафтогаз України» , а це 3 мільйони гривень КВЕП «Теплокомуненерго» віддаватиме згідно укладеному договору реструктуризації протягом 5 років, проте, як зазначає директор підприємства Максим Перлей, сумму борга підприємство в змозі перекрити і сьогодні, але , у випадку повного розрахунку за спожите тепло боржниками –абонентами підприємства за минулі роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора