Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про організацію громадських робіт тимчасового характеру на території Подільської міської територіальної громади у 2022 році

Дата: 05.01.2022 08:48
Кількість переглядів: 191

Проєкт

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про організацію громадських робіт

тимчасового характеру на території

Подільської міської територіальної

громади у 2022 році

 

З метою додаткового стимулювання мотивації до праці, матеріальної підтримки і забезпечення тимчасової зайнятості безробітних та інших категорій осіб, відповідно до статті 31 Закону України “Про зайнятість населення“, постанови Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 № 175 «Про затвердження Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, керуючись підпунктом 7 пункту б частини першої статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Затвердити Перелік видів громадських робіт тимчасового характеру на 2022 рік, які мають суспільно корисну спрямованість та задовольняють потреби Подільської міської територіальної громади (додаток № 1).
  2. Затвердити Перелік комунальних установ та структурних підрозділів Подільської міської ради Подільського району Одеської області, на яких планується організація громадських робіт тимчасового характеру у 2022 році (додаток № 2).
  3. Рекомендувати керівникам комунальних підприємств та структурних підрозділів:
    1.  Створити тимчасові робочі місця, що не потребують додаткової спеціальної, освітньої та кваліфікаційної підготовки, для організації громадських робіт тимчасового характеру із зазначенням їх обсягів, умов та оплати праці.
    2.  Укласти з Подільським міськрайонним центром зайнятості Договір про організацію громадських робіт та фінансування їх організації.
  4. Рекомендувати керівнику Подільського міськрайонного центру зайнятості:
    1.  Провести організаційну роботу щодо залучення зареєстрованих безробітних громадян та/або працівників, які втратили частину заробітної плати, до участі у громадських роботах.
    2.  Укласти з підприємствами та структурними підрозділами Договори про організацію громадських робіт та фінансування їх організації, за затвердженим Переліком.
  5. Фінансовому управлінню Подільської міської ради Подільського району Одеської області передбачити своєчасне фінансування громадських робіт тимчасового характеру з бюджету громади на 2022 рік.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника фінансового управління Олену МУЗИЧУК.

 

 

Вик. Алла ОМЕЛЬЧУК

4-01-64

 

р/р

Олена МУЗИЧУК

Алла ОМЕЛЬЧУК

Олег КУНАРЕНКО

Вячеслав КОНЮХОВ

 

Любов МЕМЕЙ

Олександр МУЗИЧУК

Олександр ЖУКОВСЬКИЙ

 

 Переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора