Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Студія танцю та циркового мистецтва «Грація» , керівник Марина Тепла, урочисто відкрили новий зал для тренувань в мікрорайоні «Північний» !

Дата: 30.12.2021 17:18
Кількість переглядів: 641

Студія танцю та циркового мистецтва «Грація» , керівник Марина Тепла, урочисто відкрили новий зал для тренувань в мікрорайоні «Північний» ! Міська влада брала участь в урочистостях!

Три сотні дітей Подільської громади навчатимуться цирковому мистецтву та гімнастиці в капітально-відбудованому новому приміщенні.

Марина Тепла, власниця Студії спортивного танцю та циркового мистецтва «Грація» дарує дітям громади подарунок під ялиночку – капітально відбудований новий гімнастичний зал для тренувань та концертних виступів.

Урочисте відкриття вже третього майданчика Студії «Грація» для підготовки акробатів , циркових артистів в Подільській громаді під керівництвом Марини Теплої довело, що це направлення надзвичайно популярне серед дітей та молоді в місті, а вихованці спортивної Студій Марини Олегівни вже відомі далеко поза межами України і вийшли на рівень всесвітньо відомих акробатів, гімнастів, ім’я яких вже знають у світі .

На Урочистосте відкриття залу Марина Тепла запросила всіх , хто підтримував та допомагав їй у цій добрій справі , а це : Подільській міський голова Анатолій Іванов та лідер Фракції «Слуга Народа» Олег Албанський разом із командою однопартійців.

Подільський міський голова Анатолій Іванов знає багатьох вихованців «Грації» особисто, пишається їх здобутками, історією перемог дівчат , які прославили Подільськ на всю Україну та Європу!

«Ваші перемоги прославляють наше місто, нашу країну. Ви наша гордість, тому сьогодні наше основне завдання, як міської влади - всебічно підтримувати вас, зробити все можливе, аби ваш талант розвивався, а ваші спортивні здобутки поповнювалися новими перемогами. У Вас працьовитий та цілеспрямований керівник , Марина Тепла, разом із нею, я впевнений, ви підкорите відомі циркові арени світу».

Аркавенко Катерина та Тепла Софія, вихованці Студії «Грація» нещодавно були нагороджені преміями міського голови за їх спортивні досягнення та отримуватимуть стипендію міського голови в розмірі 3000 гривень щомісячно протягом 2022 року.

Завдяки цій допомозі родини дівчат зможуть частіше дозволити собі виїзди на змагання та надалі прославляти наше місто !

В 2021 році таку саму стипендію отримували ще дві акробатки Студії «Грація» - Анастасія Цирфа та Олександра Цирфа.

Марина Тепла, тренер СТ та ЦМ «Грація» зазначає, що така підтримка талановитих дітей Подільської громади дає надійну платформу для розвитку та вдосконалення творчих та спортивних здібностей подільських дітей.

Також Марина Тепла подякувала і команді Фракції «Слуга народу» та її лідеру, депутату Подільської міської ради, Олегу Албанському за постійну підтримку та всебічну допомогу.

Олег Богданович урочисто вручив Студії «Грація» Сертифікат на суму 20 тисяч гривень на придбання для занять спортивного інвентарю. Грошовий Сертифікат є подарунком однопартійців Олега Албанського та Максима Вакули.

Олег Албанський звертаючись до присутніх зазначив, що надзвичайно радий, що в нашій громаді проживає багато молодих людей, які свою працю направляють на розбудову рідного краю, підтримку підростаючого покоління . Цей відкритий заклад стане місцем, де дітки не тільки будуть з користю проводити свій вільний час, але й спілкуватимуться та найголовніше фізично розвиватимуться.

Депутати побажали діткам та керівнику студії Марині Теплій міцного здоров’я, успіхів у розпочатій справі, гарних здобутків і звершень.

Возможно, это изображение (10 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (8 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (4 человека и в помещении)Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека и в помещении)Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (4 человека, люди танцуют, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (7 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (11 человек, люди сидят и люди стоят)Возможно, это изображение (8 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (14 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (10 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (11 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (в помещении)Возможно, это изображение (10 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (9 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят, люди сидят, воздушный шарик и в помещении)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора