Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Центр надання соціальних послуг "Родина" вітає підопічних геріатричного відділення з Новим роком!

Дата: 30.12.2021 15:53
Кількість переглядів: 358

Алла Перепелиця , директор Департаменту соціальної,сімейної політики та охорони здоров’я про Центр «Родина»: « В нас немає вмінь чарувати, в нас немає новорічного мішка з подарунками чи справжньої довгої сивої бороди, як у Діда Мороза, але в нас є любов та повага до своїх підопічних. І цього досить, аби щодня для них робити справжні дива».

Ось так зустрічають новорічно-різдвяні свята підопічні геріатричного відділення Центру «Родина» разом із турботливим персоналом.

Наталія Войцехівська, директор Центру «Родина» наголошує , що всі підопічні Центру особливо в новорічно-різдвяні свята отримують увагу, тепле ставлення, опіку від всього колективу Центру , адже вони мають відчувати , що у них є свій рідний діім, дім в якому затишно, комфортно, тепло, що тут їх люблять, їх чують та раді спілкуванню з ними.

Алла Перепелиця , директор ДССП та ОЗ : «Геріатричне відділення Центру «Родина» святкує Новий рік! Наші підопічні раді подарункам, смаколикам та новорічному запаху випічки та мандарин. Ми разом, ми родина і це для всіх нас - найголовніше!,»

Подільський міський голова Анатолій Іванов передає найщиріші вітання з Новорічними та Різдвяними святами кожному мешканцю Подільської громади, які отримують ті чи інші послуги найкращої соціальної установи на Одещині - Центру надання соціальних послуг «Родина.

Цитата : «Центр «Родина» - це унікальна соціальна установа, діяльність якої спрямована на допомогу та підтримку самотніх літніх людей в громаді, допомогу родинам, в яких виховуються особливі діти громади, з широким комплексом реабілітаційних, оздоровлюючих послуг . Наш Центр допомагає воїнам та членам іх родин побороти наслідки воєнних дій та зміцнити та покращити їх здоров’я та психологічно-фізичний стан. Активною є допомога і чорнобильцям громади , в Центрі «Родина» їм пропонують різні лікувально-відновлювальні комплекси. Впевнений, наш Дім Милосердя і надалі буде міцною базою для створення добробуту найбільш соціально-незахищених верств населення» - зазначив очільник Подільської громади , Анатолій Іванов.

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора