Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільський міський голова Анатолій Іванов провів чергову планерку.

Дата: 29.12.2021 12:13
Кількість переглядів: 272

Новорічні і Різдвяні свята –час розваг та відпочинку для більшості мешканців Подільської громади! Завданням міської влади є забезпечити всі умови, аби містяни якісно, змістовно, цікаво та безпечно проводили своє дозвілля.

Подільський міський голова Анатолій Іванов розпочав чергову розширену планерку з керівниками всіх служб, підприємств та структурних підрозділів міської ради з головної теми – забезпечення добробуту в громаді під час Новорічно-Різдвяних свят.

Управління культури звітує, що всі заходи, які включені у святкову програму готуються до реалізації, а це : Новорічна Дискотека, Новорічні Ранки , Різдвяний вечір , Хрещення та ін .

Петро Мельник , директор КО «Благоустрій» несе відповідальність за чистоту та охайність міста під час та після святкувань, а в разі погіршення погодних умов - організовує роботу із ліквідації снігових опадів .

Анатолій Павлович дав доручення Аллі Омельчук, начальнику Управління економічного розвитку та інвестицій особисто перевірити організацію роботи громадського транспорту в новорічну ніч, аби всі охочі з усіх мікрорайонів міста мали змогу потрапити до Головної Ялинки Подільська на свято.

Наразі організована робота в новорічні дні закладів охорони здоров’я Подільської громади, чергові лікарі готові надавати лікарську допомогу, сімейні лікарі на зв’язку з пацієнтами.

Щодо роботи керуючих кампаній, комунальних підприємств, міський голова зазначив, що в разі будь-яких побутових аварійних ситуацій, містяни та мешканці сіл Липецьке, Олександрівка та Казбеки мають отримувати зворотній зв'язок та якнайшвидше вирішення нагальних проблем.

Наприкінці наради, Анатолій Павлович побажав всім миру, добра та злагоди та привітав із прийдешніми Новорічно-Різдвяними святами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора