Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І Н Ф О Р М А Ц І Я про роботу управління спорту та молодіжної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області  у виконанні програми розвитку  фізичної культури  та спорту в місті Подільську з 20.12.2021р. по 27.12.2021р.

Дата: 29.12.2021 10:35
Кількість переглядів: 247

І Н Ф О Р М А Ц І Я

про роботу управління спорту та молодіжної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області  у виконанні програми розвитку  фізичної культури  та спорту в місті Подільську з 20.12.2021р. по 27.12.2021р.

 

ВІДДІЛ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ

 

1. 23.12.2021 року  Управлінням культури і туризму, Подільським міським краєзнавчим музеєм за сприянням відділу молодіжної політики ПМР був проведений цікавий, пізнавальний, пішохідний квест "Новорічні пригоди в Бірзулі".Це змагання з кмітливості, швидкості реакції, здатності вирішувати нестандартні задачі.

Активна молодь Подільська долучилася до квесту, який був націлений на отримання інформації про історію нашого міста. Підчас проходження свого маршруту команди дізнавалися про різні історичні будівлі старої Бірзули. Пішохідні маршрути містом також сприяють здоровому способу життя, бо для перемоги потрібно ще швидко ходити і бігати. Тож, молодь знайомлячись з історичними будівлями і культурними пам'ятками ще й з користю для здоров'я провела свій час. Всі учасники отримали незабутні враження і новорічні подарунки!

 

2. 27.12.2021 року на початку святкового концерту на центральній площі Подільська відбулось нагородження лауреатів премії Подільського міського голови молоді та дітям за вагомі досягнення в різних сферах суспільного життя, всього 7 лауреатів в 3 номінаціях, молоді подільчани за результатами своїх досягнень в 2021 році будуть отримувати премії в розмірі 3 тисячі гривень щомісячно в 2022 році.

 

 

ВІДДІЛ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

 

Центр «Спорт для всіх»  

 

1. 25 грудня 2021 року у с.Липецьке пройшли фізкультурно-оздоровчі заходи «Не лінуйся- рухайся». Підлітки грали у футбол, волейбол та настільний теніс.

2. 26 грудня 2021 року в спортивному залі по вул. Бочковича, 1 Центр "Спорт для всіх" провів  Новорічний  відкритимй турнір  з настільного тенісу серед всіх бажаючих – любителів цієї  

рухливої гри.

Змагання проходили серед чоловіків та жінок по коловій системі в особистому заліку з 5-ти партій до 3-х перемог. По завершенні цікавих поєдинків місця розподілились наступним чином:

 серед жінок -     1 місце - Бельцова Яна,

                              2 місце - Юрчак Анастасія,

                              3 місце - Матвієнко Ганна;

серед чоловіків - 1 місце - Осадчий Костянтин,

                              2 місце - Думбрава Юрій,

                              3 місце - Якубенко Віталій.

 

 

КДЮСШ «Локомотив»  

 

1. З 20.12 по 22.12.2021р. у м. Умань проходив вечір професійного боксу в якому взяв участь Подільський боксер КДЮСШ «Локомотив» Коновальчук Володимир. Не зважаючи на поразку наш боксер здобув для себе дуже важливий досвід.

Тренер-викладач: Максимов М.С.

 

2. 25-26.12.2021р. був проведений  відкритий Новорічний турнір з боксу серед школярів присвячений пам’яті Петкову С.В. за участю спортсменів м. Подільськ, м. Ананьїв та м.Любашівка. Чемпіонами змагань стали наступні спортсмени:

- Коновальчук Володимир

- Лукавий Олександр

- Іскра Кирило

- Макаренко Ігор

- Заярський Кирило

- Волошин Дмитро

- Сербуленко Максим

- Рудий Олександр

- Нікорець Олексій

- Цуркан Ярослав

- Пастух Михайло

Тренер-викладач: Максимов М.С.

 

3. З 24 по 26.12.2021 року Подільські спортсмени відділення греко-римської боротьби КДЮСШ «Локомотив»  прийняли    участь у Всеукраїнському передноворічному турнірі «Сніжинка» з греко-римської боротьби  U-17 2005-2006 р.н., U-15 2007-2008 р.н. , який проходив в м.Миколаїв. Кушніренко Андрій заслужено виборов третє місце у ваговій категорії 55кг.

Тренер-викладач: Дубина О.В.

 

 

 

Начальник  управління                                                                                                 В.В.Конюхов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора