Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ОДЕСІ, В РАМКАХ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА”, ВІДРЕКОНСТРУЮВАЛИ ДИТЯЧИЙ САДОК №217

Дата: 29.12.2021 08:30
Кількість переглядів: 273

Програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні. Особливо це стосується будівництва нових та реконструкції діючих соціально важливих об’єктів.

За словами голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького, програма Президента «Велике будівництво» в Одесі охоплює все нові і нові сфери. В пріоритеті, звичайно – освіта. Адже завдяки саме цій програмі в місті з’являються нові та ремонтуються діючі дитячі садочки. Адже комфортні та доступні умови для дошкільного навчання та виховання найменших мешканців регіону – в пріоритеті керівництва Одеської ОДА, зазначає Сергій Гриневецький. На прикладі 217-го дитсадка-ясла, довелося пройти довгий шлях аби розпочати і успішно завершити його реконструкцію.

«Хочу сказати, що програма Президента «Велике Будівництво» – змінює підходи. Адже її основне завдання – завершувати об’єкти і вводити їх якісно в експлуатацію, а не залишати після себе довгобуди. Приклад тому, сучасний модернізований дитячий садочок №217 в Малиновському районі Одеси. Яскраві та інклюзивні інтер’єри, підвищена енергоефективність, безпека та грамотне оснащення меблями та обладнанням – все це дозволить подолати чисельні проблеми, які накопичувалися роками у секторі освіти міста Одеса, а саме надасть право і можливість на формування ефективної системи забезпечення доступними освітніми послугами маленьких мешканців міської громади. Тому для жителів Малиновського району Одеси реалізація даного проекту в рамках «Великого Будівництва» є вкрай важливою і актуальною. То ж хотів би подякувати Одеській міській раді, міському голові за таку послідовну роботу, бо мабуть не кожне місто, тим паче місто-мільйонник, здатне сьогодні вирішувати важливі проблеми соціального напряму, і в першу чергу, будівництво нових дитячих садочків» – зазначив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

Голова Одеської ОДА нагадав, що в рамках програми Президента «Велике Будівництво», в цьому році збудовано та реконструйовано 5 дитячих садочків і на наступний, 2022-й рік, теж закладено таку ж кількість дитячих садочків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора