Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

АНАТОЛІЙ ІВАНОВ: «Першочергово від снігу прибираються вулиці по маршрутах громадського пасажирського транспорту та на яких розміщені школи, садочки, лікарні та всі інші соціальні установи.

Дата: 28.12.2021 13:23
Кількість переглядів: 246

Фото без описуАНАТОЛІЙ ІВАНОВ: «Першочергово від снігу прибираються вулиці по маршрутах громадського пасажирського транспорту та на яких розміщені школи, садочки, лікарні та всі інші соціальні установи.

Ситуацію ускладнює безперервний снігопад, за прогнозом сніжитиме до післяобіду, тому всі сили комунальників громади наразі направлені на розчищення головних доріг та тротуарів .»

На розчищення снігу задіяно близько 15 одиниць спецтехніки: 8 одиниць КО «Благоустрій», 4 одиниці Котовського асфальтного заводу, спецтехніка КВЕП «Подільськводоканал» та КВЕП «Теплокомуненерго».

Снігоочисна спецтехніка ще з 2 години ночі розгортає сніг на головних вулицях та тротуарах Подільська. Це дозволило забезпечити безперебійне перевезення подільчан громадським транспортом, роботу екстрених спецслужб та вивезення сміття з території міста. Через снігопад, снігоприбиральна техніка не може перейти на розчищення другорядних вулиць, концентруючись на повторному розчищенні від снігу головних автошляхів.

Після снігопаду будуть залучені і комбіновані дорожні машини ТОВ " БЕРЕЗІВКААГРОШЛЯХБУД", які розкинуть піщано-соляну суміш на розчищені дороги.

Активно працюють і вручну бригади КО «Благоустрій» та озеленювачі міста., працівники керуючих кампаній . Саме на них лежить відповідальність за ті ділянки, на яких не може працювати техніка.

В мерії зазначають, наразі всі сили йдуть на розчищення зупинок громадського транспорту, адже після роботи грейдера, мала спецтехніка не встигає розчищати сніг біля зупинок.

Анатолій Павлович дав доручення комунальникам – більше сил приділити розчищенню узбіч, смуг для розвороту громадського транспорту та під'їздів до зупинок громадського транспорту, після цього, техніку направити на розчищення другорядних вулиць.

????Петро Мельник, директор КО «Благоустрій» зазначає: «Після очищення автошляхів , йде посипка піщаною сумішшю найбільш аварійно-небезпечних ділянок, тобто підйомів і спусків , перехресть, та тротуарів. Підприємство в цьому році обновило контейнери для зберігання соляно-піщаної суміші, тепер стало зручніше та комфортніше працювати черговим бригада».

Підбив підсумок заступник міського голови Анатолій Корчовий : «Вся наявна у громади техніка, під час снігопадів, з перезмінками, працює 24 години на добу. Звичайно , і персоналу і техніки одночасно не вистачає, аби до 8 години ранку ідеально розчистити все місто, Але і ми, і всі комунальні служби працюють на результа - всі стараються. Наразі не розчищеними залишаються села Подільської громади, після обіду техніка передислокується туди. Приємно відмітити, що громада у тісній співпраці з Котовським асфальтним заводом, який завжди допомагає місту у час снігопадів спецтехнікаю цілодобово, також у співпраці з ТОВ " БЕРЕЗІВКААГРОШЛЯХБУД", які є незмінними нашими компаньйонами в боротьбі із сніговими заметами на автошляхах.

Також Анатолій Васильович звертається до мешканців Подільської громади , особливо до водіїв , щоб вони були обережними на дорогах, а також не паркувати власні авто на узбіччях вулиць, де вони заважатимуть снігоприбиральній техніці розчищати дороги і проїзди , а також звертається до мешканців Подільської громади, щоб вони долучались до розчищення снігу біля своїх садиб.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора