Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ПОДІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ. ЗАСНІЖИЛО.

Дата: 26.12.2021 09:35
Кількість переглядів: 281

В Подільській громаді погіршення погодних умов! Засніжило! 

Розпочався сніг надвечір 25 грудня. 

Мер міста Анатолій Іванов  зазначає: « Комунальна снігоприбиральна техніка пройшла перевірку та готова до роботи ,а також укладено угоди для додаткового залучення  приватної спецтехніки, також закуплені протиожеледні матеріали. Першочергово Піскосумішшю будемо посипати підйоми та пішохідні зони, а також центральні дороги та внутрішньоквартальні автошляхи , аби мешканці громади пересувались у комфорті.  В разі затяжних снігопадів, снігоприбиральна техніка переходитиме в цілодобовий режим роботи.» 

КО «Благоустрій» працює за планом . З 3 години ранку працює 5 одиниць спецтехніки  та бригади комунальників. 

Дорожне покриття центральних вулиць посипається піщаною сумішшю, пішохідні зони, переходи, тротуари посипаються  піском, аби до 6:30 ранку створити безпечні ділянки для пересування мешканців громади. 

26 грудня очікується сніг у південній частині Одещини, тому подільські комунальники на поготові, аби мешканці громади не відчували незручностей на автошляхах, а насолоджувалися зимовими краєвидами та морозною новорічною погодою! 

Анатолій Корчовий, заступник міського голови звертається до мешканців Подільської громади : « Звертаємось до водіїв  та пішоходів, будьте обережні на дорогах , не виїжджайте без нагальної потреби на далекі відстані, а при плануванні маршрутів враховуйте складність погодних умов в області. 
В разі сильних снігопадів , Комунальники громади готові  до снігоприбиральних робіт»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора