Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Анатолій Іванов : «З НАСТАННЯМ МОРОЗІВ ТЕЛЕФОНИ ДИСПЕТЧЕРСЬКИХ СЛУЖБ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ МАЮТЬ ПРАЦЮВАТИ 24/7»

Дата: 22.12.2021 14:12
Кількість переглядів: 247

Фото без описуПодільський міський голова провів чергову планерку з керівниками всіх соціальних та житлово-комунальних підприємств, служб громади. Присутні були представники всіх структурних підрозділів Подільської Міської  ради.

Анатолій Іванов  зазначив, що   містяни оцінюють  роботу влади за якістю роботи комунальників, тому  в морозний період особливо важливо бути в тісному контакті з  мешканцями Подільська та сіл Липецьке, Казбеки, Олександрівка.

  Підприємство КВЕП «Теплокомуненерго»  зазначає, що якість централізованого опалення  відповідає всім нормам. Станом на 22 грудня,  скарги  від мешканців відсутні, в домівках у містян  тепло.  Зовнішні мережі теплопостачання під наглядом та систематичним контролем  робочих бригад, аварійних ситуацій немає.

Також Анатолій Павлович підкреслив, що підприємство «Теплокомуненерго» має розраховувати використання природного газу в грудні місяці,  згідно тих  лімітів, які виділені в договорах про газопостачання. Надлишок використання газу в  останньому місяці зими  може призвести до нарахування над лімітних сум, які втричі більші за  встановлену для підприємства ціну на газ.   Ліміти визначаються згідно  вирахування середнього показника використання газу за грудень місяць в 2020, 2019 та 2018 роках.

Також  очільник міста зазначив , що всі комунальні служби громади  повинні злагоджено працювати в ті дні, коли містяни  будуть відпочивати. Культура підготувала велику святкову програму до відзначення Новорічних та Різдвяних свят .

"Місто має зустрічати та проводити свята в чистоті та охайності" , -  наголошує Подільський міський голова - "А телефони диспетчерських служб  на комунальних підприємствах мають працювати 24/7, відповідно і чергові ремонтні бригади мають бути на поготові".

Цікавився міський голова і роботою підприємств охорони здоров’я громади.

Любов Мемей головний лікар Подільського ЦПМСД  зазначила, що  за дорученням Подільського міського голови,   працівниками ЦПМСД створені   всі необхідні умови, аби людям було зручно приходити на щеплення.

 Центр вакцинації при ЦПМСД працює  щоденно крім неділі , з 8:00 до 14:00 години. Також по понеділках  виїзна бригада вакцинує всіх бажаючих в приміщенні Подільського залізничного вокзалу з 10:00 години.

 Також працюють виїзні бригади  в селі Липецькому і по підприємствам за потребою.

«Ми щодня вакцинуємо мінімум 150 людей. Маємо в наявності вакцини:

 - AstraZeneca 

 - CoronaVac

 - Pfizer

 - Moderna.

 Все, що необхідно мати з собою – паспорт», – розповідає головний лікар Подільського Центру первинної медико-санітарної допомоги Любов Мемей.

Також лікар попередила , що   аналітики прогнозують нову хвилю COVID-19 в Україні на кінець січня, тому, Любов Орестівна  наголошує:

« Зараз час новорічних  та різдвяних  свят, мешканці Подільської громади мають попіклуватися про своє здоров’я та здоров’я своїх близьких і  мають знати, що єдиний засіб  захиститися від вірусу  -  зробити щеплення».

 Щодо роботи Подільської міської лікарні, головний лікар, Олександр Жуковський , зазначив, що з 2 січня в повному обсязі запрацює  «Приймальне відділення», яке створено в рамках реалізації програми «Велике будівництво» за європейськими стандартами  та яке  повністю відповідає сучасним вимогам надання екстреної медичної допомоги.

Також Анатолій Павлович дав доручення директору Департаменту соціальної сімейної політики та охорони здоров’я Аллі Перепелиці організувати роботу соціального офісу та відвідати Липецький старостинський округ .

Алла Перепелиця доповіла, що Департамент закрив рік з  виплат  субсидій, пільг та Соціальній  допомозі малозабезпеченим та одиноким матерям.

В грудні місяці виплачено :

  • Субсидій  на суму 5 млн.  200 тис. грн

  • Пільг  на суму 1 млн. 700 тис. грн

  • Соціальної  допомоги  малозабезпеченим та одиноким матерям  – 6 млн. 400 тис. грн.

 

Олена Чернега , директор Департаменту ЖКГ та архітектури доповіла, що  всі об’єкти на яких проводився капітальний ремонт в 2021 році проінспектовані ,  роботи  виконані,  на стадії завершення -  ремонт харчоблоку закладу загальної середньої освіти №7.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора