Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПИТАННЯМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОМ ДІТЕЙ-СИРІТ ТА ОСІБ З ЇХ ЧИСЛА, ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ АКТИВНО ЗАЙМАЮТЬСЯ СОЦІАЛЬНІ СТРУКТУРИ ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

Дата: 22.12.2021 11:04
Кількість переглядів: 251

Анастасія Єфімова, начальник служби у справах дітей,  21 грудня прийняла участь у  селекторній нараді  в режимі онлайн. Проводив нараду голова ОДА Сергій Гриневецький.

 Було розглянуто питання річних підсумків розподілу субвенції з державного бюджету для забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Наталія Утюпіна зазначила:

« Для Одеської області на 2021-й рік передбачено виділення коштів державної субвенції у розмірі 51682,9 тис. грн, наразі вже розподілено 51490,2 тис. грн».

Анастасія Єфімова, начальник Служби у справах дітей  Подільської міської ради зазначає,:  «Важливим фактом є те,  що діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування   та особи  з іх числа,   особисто  вибирають собі житло .  Кошти на покупку житла виділяє держава. Вони надходять на спеціальні особисті рахунки.  Ми ж в свою чергу, є  відповідальними за збір всіх  документів.   Перевіряємо стан квартири, щоб були справні комунікації, ремонт..

На 2021 рік  наша громада отримала 1250757  грн державної субвенції. Це кошти на компенсацію за належне цим особам житло.  Кошти вже  розподілені  на придбання житла для  4-х   осіб з числа дітей сиріт та дітей , позбавлених батьківського піклування»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора