Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МЕРІЯ ЗАВЖДИ ПІДТРИМУВАЛА І ПІДТРИМУЄ ТВОРЧО-ОБДАРОВАНИХ ДІТЕЙ ГРОМАДИ.

Дата: 20.12.2021 16:55
Кількість переглядів: 309

Фото без описуАнатолій Іванов, Подільський міський голова  привітав 9-річну подільську самбістку Аріну  Ткаченко з  перемогою на міжнародному турнірі  з боротьби САМБО «Landesmeisterschaft in sambo in Lüneburg 2021» в НІМЕЧЧИНІ .

Дівчина займається  Самбо всього  пів року.  Цей новий  для подільчан  спортивний  напрямок увійшов в Подільську громаду завдяки підтримці та зусиллям мера міста Анатолія Іванова,  відтепер сотні подільських дітей займаються боротьбою, спортивно оздоровлюються та розвиваються.

Анатолій Павлович привітав Аріну з отриманням золотої медалі 11-го грудня  на Міжнародному  турнірі по САМБО в Люнебурзі   та нагородив  спортсменку  дипломом лауреата  премії Подільського міського голови  молоді та дітям за високі досягнення в різних сферах суспільного життя та подарунками.

 Аріна отримуватиме стипендію міського голови в розмірі 3000 гривень щомісячно.

 

Як зазначає юна спортсменка, така фінансова допомога їй неабияк зараз  потрібна, адже  участь у подібного роду змаганнях, чемпіонатах міжнародного, всеукраїнського рівнів потребують капіталовкладень.    На нагородженні був присутній і батько     самбістки,  Валерій Ткаченко, чоловік пишається здобутками доньки , всіляко підтримує її в спорті та радий  підтримці від міської влади.

Також пан Ткаченко висловив слова подяки Олені Музичук за допомогу в організації поїздки на чемпіонат .

 Батько Аріни  «Донька  виправдала всі очікування та привезла впевнену перемогу!»

Аріна  ділилась з присутніми  своїми враженнями  та зазначила, що на чемпіонаті їй прийшлось боротися  із хлопцями, адже дівчата познімали свої кандидатури, побачивши рівень підготовки дівчини.

 

Аріну тренує справжній майстер своєї справи, Президент Федерації САМБО В’ячеслав Бойченко.

Анатолій Павлович вдячний йому за успіхи його вихованців.

Анатолій Іванов «Аріна гідно представила наше місто Подільськ на міжнародному турнірі та здобула золоту медаль, довівши всім, що Подільськ славиться талантами та має міцну базу для спортивної  підготовки  чемпіонів України та  Європи».

Міський голова Анатолій Іванов  разом з тренером чемпіонки,  президентом  Федерації САМБО В’ячеславом Бойченко  обговорили плани, щодо розвитку цього спортивного направлення в Подільській громаді та накреслили спільні плани на майбутнє, адже розбудова спортивного направлення в громаді – одне з пріоритетних завдань міської влади

Фото без опису

   Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора