Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДІЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА АНАТОЛІЙ ІВАНОВ: «З НАСТАННЯМ МОРОЗІВ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ТА ОХОРОНИ ЗДОРОВ`Я МАЄ БУТИ ТЕПЛО ТА КОМФОРТНО»

Дата: 20.12.2021 15:38
Кількість переглядів: 283

Фото без опису20 грудня  Подільський міський голова провів  нараду з керівниками житлово-комунальних підприємств і служб громади.

Подільський міський голова Анатолій Іванов  зазначив, що місцеве самоврядування постійно переймається питанням якісного теплопостачання, особливо в закладах освіти та охорони здоров’я.  З дня на день в громаду прийде  морозна погода, стовпчик термометра знизиться до 10 градусів з позначкою мінус ,  заклади соціальної сфери  та мешканці міста, які  отримують тепло централізовано ,  мають не  відчути змін в температурному режимі.    Послуга тепла має надаватись без перебоїв.

Анатолій Павлович дав доручення заступнику міського голови Анатолію Корчовому та директору департаменту ЖКГ та Архітектури Олені Чернезі  об’їхати  заклади освіти та охорони здоров’я та перевірити чи є проблеми  з постачанням тепла.

Максим Перлей, директор КВЕП «Теплокомуненерго» зазначає, що всі котельні міста технічно готові до зниження температурних показників.  Також міський голова  разом із заступниками обговорили  шляхи вирішення  наступного питання – нарахування  КВЕП«Теплокомуненерго»  місячних  надлімітів за користування блакитним  паливом, які сплачуються за тарифами втрійчі більшими за встановлену ціну на газ.  

 В цьому році жовтень був більш  прохолодним, ніж в минулому та позаминулому роках, тому опалення в цьому році взяло старт без затримок, 15 жовтня , натомість  сформувався надліміт використання газу за цей місяць.  Тому сьогодні Подільський міський голова ставить завдання директору «Теплокомуненерго»  Максиму Перлею  працювати взимку та в опалювальний період весни згідно лімітів, які виділені в договорах про газопостачання.

Цією  ситуацією нині займається профільний зам – Анатолій Корчовий.

Головне, зазначає Анатолій Павлович – «Подільчани мають зимувати у теплі.»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора