Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВОРІЧНА КАЗКА РОЗПОЧАЛАСЬ! В ПОДІЛЬСЬКУ ЗАСВІТИЛАСЯ ГОЛОВНА НОВОРІЧНА ЯЛИНКА ГРОМАДИ.

Дата: 20.12.2021 08:39
Кількість переглядів: 290

Фото без описуЯЛИНКА – 2022 вже горить різнокольоровими вогниками!

Увечері 19 грудня в центрі Подільська засвітили вогні на міській ялинці .

12-метрову новорічну красуню встановили на Привокзальній площі. Сьогодні тут також розпочало роботу новорічне містечко, яке працюватиме простонеба з 19 грудня до 13 січні.

Цього року святкова локація в місті має інший вигляд, більше ілюмінаціі, новорічних сяючих інсталяцій , гірлянд та фотозон.

Нові Казкові ялинки огороджують зону новорічного містечка, надаючи площі неабиякої чарівності .

На площі встановлені Нові сяючі святкові композиції – Квартет Сноговиків - музикантів та великий ялинковий шар – тонель з підсвічуванням.

Нові елементи вже стали родзинкою святкового вбрання площі.

Додають святковості і Казкові сані діда Мороза, фігурки оленів ,  сніговиків та сяючі будиночки.

Звичайно, особливого шарму локаціі додає світова інсталяція у вигляді цифр прийдешнього року- 2022!

Цьогоріч особливо по –новорічному прикрашена і резиденція діда Мороза та Снігуроньки.

Справжній дідусь та його онука радо приймають малечу .

Також в громаді працює і новорічна пошта. Саме тут, на площі можна написати листа Дідусю Морозу, розповісти про свої мрії щодо розбудови рідної громади, рідного міста чи села, поділитися своїми задумами та побажаннями. Розповісти новорічний вірш-подарунок для дідуся Мороза. До речі, іменний лист – відповідь із привітаннями надійде поштою в домівку кожного мрійника. Пошта працюватиме до 27 грудня . Листи прийматимуться щодня з 15 до 19 години на головній площі міста, у резиденції Діда Мороза та Снігуроньки.

Попри те, що погода зовсім не зимова, таке чудове свято створило справжню новорічну атмосферу . Святкова локація зібрала сотні містян і у всіх на обличчях щирі посмішки та щасливі очі.

Відлік часу до моменту ввімкнення святкових вогників на новорічній ялинці виголосила заступник міського голови Людмила Задорожна, привітавши усіх присутніх із початком новорічно-різдвяних святкувань:

«Для кожного з нас цей вечір - це теплі , добрі спогади про наше дитинство. Це вечір мрій, надій та сподівань.

Святий Миколай обов’язково принесе подарунки нашій малечі та наповнить радістю серця дорослих .

Від імені міського голови Анатолія Павловича Іванова, депутатського корпусу, виконавчого комітету вітаю вас, всіх жителів нашої громади, з сьогоднішнім святом та прийдешнім новим роком. Ми бажаємо вам міцного здоров’я , щастя і благополуччя!.»

За підтримки Подільського міського голови Анатолія Іванова, всі новорічно-розважальні задуми вдалося втілити у життя.

Анатолій Іванов: «Все задумане вдалося перетворити у життя. Головний святковий майданчик відкрито концертною програмою та запаленням ялинки-красуні. Я радий, що на відкритті зібралося чимало дітей та дорослих. Нехай наше святкове дерево дарує всім нам і надалі святковий та радісний настрій! Бажаю, щоб День Святого Миколая став для Вас радісним початком зимових свят!

Окремо хочу подякувати всім тим жителям громади, керівникам установ, організацій, підприємств , які своєю працею долучились до створення новорічного настрою в громаді, а це десятки-десятки людей!

Особливо хочу відмітити роботу Компаніі «Железная защита» та її керівника Сергія Бакумова, саме вони створили всі залізні фігури та елементи, які сьогодні представлені на головній площі Подільська. Всім добра та злагоди , шановні подільчани! »

Працівники Управління культури не перестають всіх запрошувати до новорічних святкувань, які щодня до 13 січні проходитимуть біля красуні-ялинки, з програмою заходів можна ознайомитися на афішах , які у вільному доступі.

Олена Музичук , перший заступник міського голови опікується , аби декоративні елементаи на площі не постраждали від рук вандалів та попереджає, що «Новорічне містечко» охороняється відповідними службами , цілодобово проводиться відеоспостереження новорічної локаціїї та посилено патрулювання групами правоохоронців.

Всім веселих новорічних свят!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора