Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисте відкриття новорічниї красуні-ялинки в селі Липецьке

Дата: 17.12.2021 16:24
Кількість переглядів: 349

Фото без описуОфіційне відкриття новорічної ялинки в центрі села Липецьке Подільської міської територіальної громади дало початок всім новорічним святам, які підготувала міська влада для мешканців громади. Ялинка тішитиме мешканців і гостей села  впродовж всіх новорічно-різдвяних свят . ЇЇ прикрасили ілюмінацією та  традиційними іграшками.

Урочисто відкривала дитячу програму заступник міського голови Людмила Задорожна: «Сьогодні в селі Липецькому надзвичайний день! Ми відкриваємо головний символ  Новорічних і  Різдвяних свят – святкову ялинку!»

    Також Людмила Іванівна наголосила на тому, що міська влада підготувала для  малечі та дорослих громади цікаві та незвичайні заходи, які залишать добрі та теплі враження у кожного із присутніх. Велика і насичена новорічна програма  із цікавими виставами та концертами , розважальними заходами буде проведена і в місті і в селах громади. 

    Людмила Іванівна запросила всіх присутніх долучитися до святкувань та разом зустріти Новий 2022 рік !

Користуючись нагодою, заступник міського голови Людмила Задорожна  від імені Подільського міського голови Анатолія Іванова, депутатів Подільської міської ради , виконавчого комітету  привітала жителів села Липецьке з наступаючим Новим роком  і Різдвом Христовим! Побажала  кожній родині  міцного здоров’я та безмежного щастя.

Також вітала з наступаючими святами всіх присутніх і секретар Подільської міської ради Таїсія Скрипнік, яка звернулась до присутніх із вітальним словом : «Нехай Новий рік  принесе  нам всім нові перемоги і звершення! Нехай  у Новому році  збудиться  все задумане вами!».

 

Фото без описуФото без опису
Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора