Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь у засіданні колегії Одеської обласної державної адміністрації під головуванням з Сергієм Гриневецьким.

Дата: 14.12.2021 13:04
Кількість переглядів: 444

Фото без описуСьогодні, 14 грудня, керівництво Подільської міської громади на чолі з першим заступником міського голови Оленою Музичук прийняло участь у засіданні колегії Одеської обласної державної адміністрації під головуванням з Сергієм Гриневецьким. Під час колегії були обговоренні наступні питання:

1. Про розгляд проєкту обласного бюджету Одеської області на 2022рік, доповідала директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Марина Зінченко;

2. Про розгляд проєкту Програми соціально-економічного розвитку Одеської області на 2022 рік, доповідав директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування обласної державної адміністрації Дмитро Радулов;

3. Про стан розроблення та оновлення містобудівної документації на місцевому рівні протягом 2021 року, доповідала начальник Управління з питань містобудування та архітектури облдержадміністрації Бєлєнко Надія.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький зацікавився останнім питанням « Про стан розроблення та оновлення містобудівної документації на місцевому рівні протягом 2021 року», обговорював з присутніми щодо цифровізації документації та подальших дії.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора