Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на  Чорнобильській АЕС.

Дата: 14.12.2021 12:05
Кількість переглядів: 500

Фото без описуСьогодні, 14 грудня , в місті Подільськ відбувся мітинг та покладання квітів до пам’ятного знаку ліквідаторам аварії в Чорнобилі, присвячені Дню вшанування ліквідаторів наслідків аварії на  Чорнобильській АЕС.

 

В цей день вся Україна згадує ліквідаторів страшної аварії, що трапилась 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС. Тих, хто пожертвував своїм здоров'ям, життям, заради майбутніх поколінь українців.

 

В урочистому заході прийняли участь: секретар міської ради Таїсія Скрипнік, радник міського голови Марія Мазур, представники ДСНС, Подільського районного управління поліції, Подільської РДА, представники інших організацій та жителі Подільської громади.

 

Радник міського голови Марія Мазур, під час свого виступу, подякувала всім ліквідаторам аварії за їх героїзм, мужність та неосяжну турботу про ближніх. Вона побажала ліквідаторам та їх сім’ям міцного здоров’я, терпіння і витримки, миру та спокою, сімейного тепла і благополуччя, успіхів та вдачі.

 

Після офіційних виступів та побажань присутні поклали вінки та квіти до пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора