Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження  Програми благоустрою, ремонту та утримання об’єктів комунальної власності, упорядкування та санітарного оздоровлення території Подільської міської територіальної громади на 2022 рік

Дата: 14.12.2021 11:44
Кількість переглядів: 299

                                                                                                                                                             проект

 

У К Р А Ї Н А

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про затвердження  Програми благоустрою,

ремонту та утримання об’єктів комунальної

власності, упорядкування та санітарного

оздоровлення території Подільської міської

територіальної громади на 2022 рік

 

Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», на виконання «Правил благоустрою міста Подільська», організаційних, соціально-економічних, екологічних заходів та комплексу робіт по благоустрою, інженерному захисту, санітарному оздоровленню і відновленню довкілля на території Подільської міської територіальної громади, враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територіальних громад Одеської області» від 12.06.2020 № 720-р, при концентрації місцевих та державних ресурсів, інвестиційних надходжень у 2021 році, з метою покращення умов життєдіяльності населення Подільської міської територіальної громади, керуючись п.22. ч.1. ст. 26. Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити «Програму благоустрою, ремонту та утримання об’єктів комунальної власності, упорядкування та санітарного оздоровлення території Подільської міської територіальної громади на 2022 рік (додається).

2. Фінансовому управлінню Подільської міської ради Подільського району Одеської області,

забезпечити фінансування  заходів даної Програми за рахунок коштів бюджету міської територіальної громади та інших джерел, передбачених чинним законодавством.

3.Виконавчому комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області:

3.1 Практикувати проведення двічі на рік місячників з благоустрою та санітарного оздоровлення території Подільської міської територіальної громади, толоки і конкурсу на кращу вулицю, будинок та прибудинкову територію. Підсумовувати результати конкурсу два рази на рік в травні та жовтні.

3.2. Визначити єдиним санітарним днем – п’ятницю кожного тижня - для усіх підприємств, організацій та установ Подільської міської територіальної громади, незалежно від форм власності.

3.3. Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району довести положення  Програми до мешканців Подільської міської територіальної громади, керівників підприємств, організацій та установ усіх форм власності через місцеві засоби масової інформації.

3.4. Рекомендувати мешканцям Подільської міської територіальної громади, керівникам підприємств, організацій, установ усіх форм власності, прийняти до безперечного виконання, затверджені у Програмі заходи.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію по будівництву, житлово-комунальному господарству, благоустрою, екології та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області. (Кашульський В.П.).

                 

 

 

Проект рішення підготував:

Чернега О.І.  тел. 4-01-62

 

 р/р

 Корчовий А.В.

 Музичук О.В.

 Чернега О.І.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора