Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання згоди на вчинення значного Господарського зобов’язання КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»

Дата: 15.09.2021 09:12
Кількість переглядів: 214

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

Про надання згоди на вчинення значного

Господарського зобов’язання

КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»

 

 

 

            Розглянувши клопотання директора КВЕП «Подільськтеплокомуненерго», щодо пропозиції групи «Нафтогаз» про укладання трирічного договору постачання природного газу, який був розроблений для виробників теплової енергії по проханню Міністерства розвитку громад та територій України, та надання згоди на вчинення значного господарського зобов’язання, а саме укладання договору постачання природного газу з товариством з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг», відповідно до вимог ст.78 та ст.73-2 Господарського Кодексу України, керуючись ст.25,26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Подільська міська рада Подільського району Одеської області:

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду комунальному підприємству КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» на вчинення значного господарського зобов’язання, а саме укладання договору постачання природного газу з товариством з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію по будівництву, житлово-комунальному господарству, благоустрою, екології та земельних відносин (Кашульський В.П.)

 

 

 

 

Проект підготовлено:

Корчовий А.В.,Перлей М.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора