Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про  затвердження списків квартирного обліку

Дата: 10.12.2021 14:24
Кількість переглядів: 406

                                                                   УКРАЇНА                                                Проект

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про  затвердження списків

квартирного обліку

 

Розглянувши списки громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконкомі Подільської міської ради Подільського району Одеської області,  у зв’язку із щорічною перереєстрацією, відповідно до п.25 «Правил Обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм житлових приміщень в Українській РСР», затверджених Постановою Ради Міністрів УРСР від 11.12.1984 р. за № 470, керуючись п.п. 2 п. «а», п.п. 7 «б» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Затвердити списки громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Подільської міської ради Подільського району Одеської області, як такі, що потребують поліпшення житлових умов (додаються).

 

  1. Затвердити списки громадян, які перебувають на квартирному обліку у виробничому підрозділі «Локомотивне депо Подільськ» регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Українська залізниця», за місцем роботи (додаються).

 

  1. Затвердити список громадян, які перебувають на квартирному обліку у виробничому підрозділі служби сигналізації та звязку «Подільська дистанція сигналізації та зв’язку» регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Українська залізниця», за місцем роботи (додаються).

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради КОРЧОВОГО А.В.

 

Подільський міський голова                                                                          А.П. ІВАНОВ

 

Підготувала:

Селіфанова І.П.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора