Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2021 10:30
Кількість переглядів: 489

Фото без описуВ Україні щороку 7 грудня відзначають День місцевого самоврядування – свято людей, яких обирає суспільство і на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут жителів територіальних громад.

Учора в актовій залі Подільської школи естетичного виховання відбулися урочистості, на які зібралися працівники структурних підрозділів, управлінь, відділів і служб Подільської міської ради.

Усіх присутніх з професійним святом привітали Подільський міський голова Анатолій Іванов та секретар Подільської міської ради Таїсія Скрипнік, які у своїх виступах  наголосили на надзвичайно важливій  ролі місцевих громад у системі державного управління, висловили депутатам та працівникам Подільської міської ради подяку за роботу, побажали всім плідної праці на благо громади, благополуччя та успіхів.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, високий професіоналізм та активну громадянську позицію  28 представників органів місцевого самоврядування були відзначені Почесними грамотами міського голови.

Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт, який підготували творчі колективи громади, створивши святковий настрій для всіх присутніх

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора