Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

7 грудня наша держава відзначає День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 08:00
Кількість переглядів: 517

Фото без описуШановні колеги, депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Щорічно, 7 грудня наша держава відзначає День місцевого самоврядування.

Це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, наших виборців- жителів громади, які піклуються про розвиток нашої малої Батьківщини, всі разом вирішують різні проблеми та завдання. На органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за життєзабезпечення нашої громади, за добробут і благополуччя її жителів.

Наше головне завдання- допомогти людям, вирішувати їхні проблемні питання, робити все, що в нашій компетентності, а це: щоб виконувалися всі місцеві програми, стабільно функціонували комунальна, соціально- економічна та гуманітарна сфери; підвищувався рівень життя подільчан.

Ефективність нашої діяльності, насамперед, залежить від тісної взаємодії з депутатським корпусом, громадськими інструкціями, державними органами влади і жителями нашої громади.

І ми з впевненістю сьогодні констатуємо, що саме така наша співпраця приносить нам  багато позитивних результатів в різних направленнях.

В цей святковий день, висловлюю щирі слова подяки всім працівникам органів місцевого самоврядування, нашим добрим помічникам- головам домових та квартальних комітетів, громадськості, представникам засобів масової інформації за вміння разом вирішувати найскладніші задачі, за добросовісне виконання своїх службових обов’язків, за взаєморозуміння і підтримку.

А всі зусилля місцевої влади і в подальшому будуть направленні на створення позитивного клімату для розвитку та розбудови нашої Подільської міської територіальної громади і покращення життя кожного її жителя.

Вітаю всіх зі святом. Бажаю міцного здоров’я, щастя та радості, добра та миру, нових трудових звершень і перемог.

Нехай цей день буде ще одним днем об’єднання нас в спільному стремлінні зробити нашу громаду, нашу Україну щасливими і багатими.

З повагою,

Подільський міський голова                                                            Анатолій Іванов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора