Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про виділення коштів з бюджету Подільської міської територіальної громади на надання матеріальної допомоги на поховання

Дата: 03.12.2021 21:32
Кількість переглядів: 215

проєкт

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про виділення коштів з бюджету

Подільської міської територіальної

громади на надання матеріальної

допомоги на поховання

 

Розглянувши заяви громадян про надання матеріальної допомоги на поховання осіб,  які не досягли пенсійного віку та на момент смерті не працювали, не перебували на службі, не зареєстровані у центрі зайнятості як безробітні та на момент смерті проживали в Подільській міській територіальній громаді, на виконання цільової програми соціальної підтримки населення Подільської міської територіальної громади на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 10.02.2021 р. № 47-І, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 31січня 2007 року № 99 «Про затвердження Порядку надання допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого», відповідно до Порядку надання та розміру допомоги на поховання з бюджету Подільської міської територіальної громади, затвердженого рішенням виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 11.02.2021 р. № 34 та керуючись п.п. 4 п. “а” ч.1  ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Виділити з бюджету Подільської міської територіальної громади департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я  Подільської міської ради Подільського району Одеської області кошти на поховання мешканців Подільської міської територіальної громади, померлих у 2021 році, які на момент смерті не працювали, в сумі 6765,00 грн., у тому числі матеріальна допомога 6567,00 грн., поштові витрати – 198,00 грн., а саме: 

  • Короткову Олександру Олександровичу, що проживає ***, на поховання Короткової Анжели Михайлівни – 2189,0 грн.;

  • Лазанюку Євгенію Федоровичу, що проживає ***, на поховання Лазанюка Сергія Євгеновича – 2189,0 грн.;

  • Шульга Івану Володимировичу, що проживає ***, на поховання Филимоненко Анни Олександрівни – 2189,0 грн..

  1. Фінансовому управлінню Подільської міської ради Подільського району Одеської області (МУЗИЧУК О.В.) профінансувати  департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Подільської міської ради Подільського району Одеської області у зазначеній сумі за рахунок коштів, передбачених  на ці цілі у бюджеті  Подільської міської територіальної громади на 2021 рік.

  2. Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я  Подільської міської ради Подільського району Одеської області (ПЕРЕПЕЛИЦЯ А.А.) провести виплату допомоги на поховання вказаних громадян у зазначеній сумі.

  3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради ЗАДОРОЖНУ Л.І.

 

Подільський міський голова                                                      А.П. ІВАНОВ

 

Вик. Музичук О.В.     

 

Р/р Фінуправління,. Задорожна Л.І., ДССПОЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора